Home Slider 1

Foto op plexiglas: Helder en stijlvol!

Je foto op plexiglas is een echte eyecatcher! Wij gebruiken helder plexiglas waarbij je foto op de achterzijde van het paneel wordt geprint. De afbeelding is daardoor bestand tegen vuil en UV-licht en is waterbestendig. De foto krijgt een helder en glanzend effect, waarbij de kleuren super goed uitkomen. Een kwalitatief hoogwaardige uitstraling voor de scherpste prijs!

Makkelijk bestellen

We hebben het bestelproces zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt. Kies je product en je afbeelding en je krijgt direct een mooi voorbeeld te zien van het resultaat. Helemaal naar je zin? Dan hoef je alleen nog maar te bestellen en wij doen de rest!

Eenvoudig ophangen

Je foto op plexiglas is eenvoudig op te hangen. Tijdens het bestelproces kies je zelf de gewenste afwerking en het ophangsysteem bestel je direct mee. Je kan kiezen voor afstandhouders, ophangplaatjes of een blind ophangsysteem. Ook een optimale presentatie dus!

Stijlvol

Je foto op plexiglas heeft een hele stijlvolle uitstraling. Plexiglas (bij het brede publiek ook wel bekend als Acrylaat of Perspex) lijkt op echt glas en geeft je foto een helder en glanzend effect. Het materiaal is UV-bestendig en leverbaar in 5mm en/of 10mm dikte.

Plexiglas

Het materiaal is geëxtrudeerd plexiglas in 5mm dikte. Wij printen op de heldere variant voor het meest optimale resultaat. Hierbij wordt de foto rechtstreeks op de achterkant geprint en met een witte printlaag afgedekt. Een superstrak resultaat met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Binnenkort ook leverbaar in een dikte van 10mm!

Afstandhouders: Met een setje RVS afstandhouders komen panelen 15mm los van de wand te hangen. De afstandhouders zijn geschikt voor panelen van 2mm tot 10mm en hebben een diameter van 15mm. De boorgaten in het paneel (10mm) worden netjes verbloemd door de RVS dop. Een setje bestaat uit 4 afstandhouders incl. schroeven en pluggen.

Ophangplaatjes: hang eenvoudig je foto op met zelfklevende, metalen ophangplaatjes. Er zijn vier verschillende afmetingen voor panelen tot maximaal 12 kilogram. De ophangplaten worden als complete set geleverd, inclusief: 2 afstandhouders, 1 muurhaak, 1 plug en 1 schroef. Maten:

S: 4cm x 4cm (max. 1,5 kg)
M: 7cm x 7cm (max. 3,0 kg)
L: 10cm x 10cm (max. 6,0 kg)
XL: 10cm x 20cm (max. 12 kg)

Blind ophangsysteem: met het “blinde” aluminium ophangsysteem bevestig je grotere panelen veilig aan de wand. Het vierkante aluminium frame met is geschikt voor panelen met een glad oppervlak, zoals bijvoorbeeld Plexiglas en Forex. De krachtige 3M-tape zorgt ervoor dat het profiel zo vast zit als een huis. Dit ophangsysteem is verkrijgbaar in 3 verschillende maten:

S: 40cm x 40cm (max. 12 kg)
M: 70cm x 70cm (max. 24 kg)
L: 100cm x 100cm (max. 35 kg)

Upload eenvoudig je afbeelding