Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig. Je kiest je product en alvast een foto om te uploaden. Tijdens het bestelproces kies je bij de extra’s voor “collage”. Na het plaatsen van je bestelling stuur je ons vervolgens je collage-foto’s door en we gaan voor je aan de slag! Uiteraard kan je specifieke wensen doorgeven waar me rekening mee kunnen houden.

Wat kost het?

Het laten maken van een collage kost bij Doekiedoekie.nl slechts € 15,00 (incl. btw). Dit komt als meerprijs bij de kosten voor het materiaal voor het door jou gekozen product/formaat. Stuur je foto’s in en wij doen de rest. Uiteraard gaan we pas printen na jouw goedkeuring op het ontwerp! Nooit verrassingen dus!

Ook voor je Instagram-foto’s

Een voordeel van een collage is dat de resolutie van je foto’s niet extreem hoog hoeft te zijn. Daardoor kun je bijvoorbeeld ook Instagram-foto’s gebruiken. Zo kan je al je memorabele momenten verenigen in een super strakke collage! Het aantal foto’s bepaal je zelf en als je het leuk vindt kunnen we ook teksten toevoegen aan je meesterwerk!

Wat gebeurt er na ontvangst van je foto’s?

Onze design studio gaat aan de slag met je foto’s. Je ontvangt een proef ter beoordeling. Na jouw akkoord wordt je collage geprint.